Mi fán terem a spirálkorcolt légcsatorna?

https://litsenergy.hu/blog/az-ipari-legtechnika-sztarja-spiralkorcolt-legcsatorna

Hát fán azon éppen nem terem, viszont a lehető legjobb minőségben és széles választékkal elérhetők a spirálkorcolt légcsatornák. Fontos tudnivaló ezekről a típusokról, hogy igen széles körben alkalmazzák őket köszönhetően sokszínűségüknek. A spirálkorcolt légcsatornák talán a legjobb megoldások akkor, ha nagy rugalmasságra és profi kivitelre van szükség.

De miről is van pontosan szó?
A spirálkorcolt légcsatorna úgy befúvásra mint elszívásra egyaránt alkalmazható, ezért is közkedvelt alapanyag a rendszerek kialakításában. A horganyzott acéllemez átmérője 80 mm és 315 mm között mozoghat, amelyek falvastagsága 0,5 mm és 0,8 mm is lehet. Nem csoda tehát a rajongás, ami körbe veszi. Amennyiben ez még nem lenne elég, fontos tudnivaló, hogy a maximális nyomás, amit ez a légcsatorna elbír az 1000 Pascal. Használható hőmérsékleti tartományban is verhetetlen, hiszen – 40 °C és 250 °C között bárhol kiválóan teljesít.

Kategória: Szolgáltatás -> Építőipari kivitelezés

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés