Joslas24

https://joslasiritualek.com/

Szeretettel köszöntelek, Sonya Braga vagyok. Gyermekkoromban 8 évesen érkeztem a boszorkányok ösvényére, a Cigánykártyával találkoztam először, ami aztán az életem részévé vált. 18 évesen az életem sorsfordulatot vett, lehetőségem volt, Portugáliába utazni. Ekkor kerültem mélyen kapcsolatba az okkultizmussal.

Tanultam Portugáloktól, Braziloktól, Angola és más afrikai és afro-brazil származású személyektől, ezért gyakorlataim nem éppen az európai vonalat követi. Az élet megpróbáltatásain én is át mentem, mint mindenki más. De a tapasztalatokból rengeteget tanultam, mind a mágia és az élet terén.

Kategória: Internet -> Blog

BannerBittorrentBöngésző CMSCset Domén E-mailE-mail marketingEgyéb blogokFlashFotóblogGasztro blogHumoros blogInternetbiztonság, vírusirtóInternetes fórumInternetes közösségInternetszolgáltatóKeresőKeresőmarketing Keresőoptimalizálás Közéleti blogKözlekedés blogKultúra blogLetöltésLinkkatalógusLinkmarketingOnline marketingOnline szolgáltatásSzemélyes blogTárhely, hostingTech blogUtazási blogÜzleti blogVárosi blogVideók, képekVoIP telefon Webanalitika, statisztikaWebkameraWeboldal készítés