Gyógynövényes gyulladáscsökkentő krém izületi és izomfájdalmakra

https://naturemirror.hu

Egy apró félrelépés, majd rándulás vagy ficam - és máris történt egy kínos baleset, aminek zúzódás vagy gyulladás az eredménye. De egy rovarcsípés is okozhat csúnya, fájdalmas, égő daganatot, főleg ha valaki allergiás a csípésekre. Amikor az irodai munkavégzés kényelmes, ülő életmóddal találkozik, akkor bizony előbb-utóbb kialakul a hát- és derékfájás, idősebb korban a reuma, amire nem elég egy masszázs, a gyógyszereknek pedig hosszú távon jelentkezik a káros mellékhatása. Aki nem szokott a kemény fizikai munkához vagy sporthoz és egyszer csak megerőlteti magát, másnap fájdalmas izomlázzal ébredhet.
Ezen problémák hatékony kezelése érdekében mindig tartson kéznél, illetve az otthoni patikában egy Nature Mirror gyógynövényes krémet, amit izomlázra, izületi- és izomfájdalmakra, derékfájásra, visszérre, gyulladások csökkentésére illetve vénás megbetegedésekre egyaránt ajánlunk! Használatakor alaposan kenje be a sérült bőrfelületet, majd addig masszírozza, amíg a krém teljesen fel nem szívódik. A kezelést néhány óra múltán ismételje meg, és örömmel fogja tapasztalni, hogy a 18 gyógynövény és az illóolajakból előállított kristály ereje és hatóanyagai mennyire hatékonyan fejtik ki gyógyító és fájdalomcsillapító hatásukat!
Mi, a Nature Mirror Kft munkatársai igazán büszkék vagyunk arra, hogy olyan természetes hatóanyagú krémet készítettünk, ami prémium minőségű és mégis megfizethető árú! Hisszük, hogy a Nature Mirror gyógynövényes krém hatékony gyógyító erejének köszönhetően rengeteg ember mindennapját fogja megkönnyíteni.
Akár saját magának, akár ajándékba rendeli meg honlapunkon ezt a különleges gyógykenőcsöt, nem fog csalódni a krém csodálatos gyógyító erejében, amit izomlázra, reumára, gyulladásra, derékfájásra, ficamra, zúzódásra vagy rovarcsípés enyhítésére egyaránt használhat. Fontos, hogy a krémet száraz, hűvös helyen, napfénytől, fagytól, hidegtől védve tárolja, ezért kérjük ne tegye hűtőszekrénybe!
A Nature Mirror gyógynövényes krém vegyszermentes területen nőtt gyógynövényekből készül, összetevői: aloe vera, árnika, borsmenta, körömvirág, kamilla olaj, cickafark, kámforkristály, mentholkristály, ördögcsáklya, shea vaj, réti legyezőfű, szőlőmagolaj, sárgabarackmagolaj, levendula, napraforgóolaj, rozmaring, gyömbér és zöld tea, amelyek hatóanyagai összeadódva segítik bőrének gyógyulását.

Kategória: Egészség, betegség -> Gyógynövény

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő