My Cardy

https://my-cardy.com/

Szeretettel köszöntöm!

Edina vagyok. Hosszú évek óta foglalkozom sorselemzéssel. Jóseszközöm a cigánykártya. Lelki tanácsadóként is dolgozom. Legkedveltebb kártyám a Cigánykártya. Válaszolok a munkájáról, pénzügyi gondjairól vagy a párkapcsolatról feltett kérdéseire. Rámutatok az egészségével kapcsolatos veszélyekre.

Legjobb tudásom szerint segítek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást!
Kérem, forduljon hozzám bizalommal A kártya egy eszköz, amit jóslásnál használunk. Jóslás Tiszta szándékkal, a képességet felhasználva a jóslás hasznos tanács, útmutatás. “A jóslás egy javaslat, egy jó tanács, hogy a saját útján járjon, hogy, előre haladjon! A kapott tanáccsal elkerülheti a felesleges tévutakat” Viszont azt az Élet-feladatot(Karma), amiért leszülettünk (vállaltuk) – meg kell tapasztalnunk.

Kategória: Életmód -> Jóslás

AerobicAgykontroll, meditációAlkalmi ruhaAsztrológiaAura, csakraBioBiokozmetikumCipő, lábbeliDivat magazinEgészség, életmód magazinÉkszerÉletvezetés, önismeretEzoterikaFehérneműFérfi ruházatFérfikozmetikaFitneszFrizura, haj, fodrászFürdőruha, bikiniGyermek ruházatHidromasszázsIllatszerJógaKalap, sapkaKörnyezettudatosKörömápolás, műkörömKozmetikus, kozmetikumLuxusMasszázs, masszőrMunkaruhaNapszemüvegÓra, karóraPilatesRuha, divatSminkSzámmisztikaSzauna, infraszaunaSzépészeti beavatkozásSzépségSzivar, vízipipaSzoláriumSzőrtelenítésTai-chiTetoválás, piercingWellness, spa