Wiccajoslas

http://wiccajoslas.com/

Szeretettel köszöntelek!

Berta Edina vagyok! Jelenleg parapszichológiát tanulok. Több végzettségem van. Kártyajóslás, Angyal és Fehérmágia, Kristálygyógyászat, Radiesztézia, Számmisztika és Anyagi siker. Tanultam Reikit és Szellemgyógyászatot. Beavatásom még folyamatban. Az ezotériával több éve foglalkozom. Tisztán érző és látó képességem van. Ezen ismeretek birtokában forduljatok bizalommal hozzám mindig meg fogjuk találni a helyes utat.

A kristályok, képesek megnövelni az angyalok energiáit mint ahogy az órákban, számítógépekben és a rádiókban alkalmazott kristályok az energia más-más formáit erősítik fel.

Kategória: Életmód -> Ezoterika

AerobicAgykontroll, meditációAlkalmi ruhaAsztrológiaAura, csakraBioBiokozmetikumCipő, lábbeliDivat magazinEgészség, életmód magazinÉkszerÉletvezetés, önismeretFehérneműFérfi ruházatFérfikozmetikaFitneszFrizura, haj, fodrászFürdőruha, bikiniGyermek ruházatHidromasszázsIllatszerJógaJóslásKalap, sapkaKörnyezettudatosKörömápolás, műkörömKozmetikus, kozmetikumLuxusMasszázs, masszőrMunkaruhaNapszemüvegÓra, karóraPilatesRuha, divatSminkSzámmisztikaSzauna, infraszaunaSzépészeti beavatkozásSzépségSzivar, vízipipaSzoláriumSzőrtelenítésTai-chiTetoválás, piercingWellness, spa