Boszimama

https://boszimama.com/

Nagy örömmel osztom meg a kedves idelatogatoval a sok éves tapasztalatom,szivesen segítek problémák megoldásában. Gyermekkorom csodás emlékei közé tartozik az én Drága nagypapám.

Ő a nagymamájától kapta ezt a tudást amit aztán nekem adott át. És mostmár tudom hogy mekkora ajándekot kaptam az égiektől. Megtanított cigánykártyát vetni,tenyérből olvasni, szellemet idézni,de azt mai napig sem csinálom. Szellemmel beszélni ,mágiázni,ingázni is megtanitott. Meg tanultam kenőcsöket csinalni gyógynövényelből. Később neves jósoktól és mágusoktól tanultam. Tagja vagyok a Magyar boszorkány egyháznak.

Büszke vagyok ,hogy egy csodálatos csapat tagja lehetek. A Joslas 24 ben meg találtam amit kerestem. Ha segitségre van szüksége jóslás vagy mágia érdekli ,vagy csak beélgetni szeretne hivjon bizalommal.

Kategória: Életmód -> Ezoterika

AerobicAgykontroll, meditációAlkalmi ruhaAsztrológiaAura, csakraBioBiokozmetikumCipő, lábbeliDivat magazinEgészség, életmód magazinÉkszerÉletvezetés, önismeretFehérneműFérfi ruházatFérfikozmetikaFitneszFrizura, haj, fodrászFürdőruha, bikiniGyermek ruházatHidromasszázsIllatszerJógaJóslásKalap, sapkaKörnyezettudatosKörömápolás, műkörömKozmetikus, kozmetikumLuxusMasszázs, masszőrMunkaruhaNapszemüvegÓra, karóraPilatesRuha, divatSminkSzámmisztikaSzauna, infraszaunaSzépészeti beavatkozásSzépségSzivar, vízipipaSzoláriumSzőrtelenítésTai-chiTetoválás, piercingWellness, spa