Joskartyak

https://joskartyak.com/

Szeretettel üdvözlöm!

Barbara vagyok, Spirituális tanácsadó, Kártyajós.
Kiskorom óta megéreztem, megálmodtam a jövőbeli eseményeket. Dolgozom energiák irányításával, többek közt gyógyítással is, de fizikális eszközeim is vannak.

Blogomban megosztom Önnel a Lenormand, Runa, Tarot és Cigánykártya lapok jelentését, értelmezését.
Amennyiben pontos útmutatásra van szüksége, keressen meg bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

A Piatnik Lenormand kártyáját veszem alapul, minden egyes lap elmagyarázásában. Ez nem minősül oktatásnak, de magát a lapok jelentőségének megértésében nagy segítséget szolgál. A horgony kártya jelentése kifejezetten a megérkezést, megállapodást jelenti. Ha ezt a kártyát láthatod, akkor hátradölhetsz, ugyanis abban az életszakaszban, amelyikben vizsgálódsz, ott megérkeztél.

Kategória: Életmód -> Ezoterika

AerobicAgykontroll, meditációAlkalmi ruhaAsztrológiaAura, csakraBioBiokozmetikumCipő, lábbeliDivat magazinEgészség, életmód magazinÉkszerÉletvezetés, önismeretFehérneműFérfi ruházatFérfikozmetikaFitneszFrizura, haj, fodrászFürdőruha, bikiniGyermek ruházatHidromasszázsIllatszerJógaJóslásKalap, sapkaKörnyezettudatosKörömápolás, műkörömKozmetikus, kozmetikumLuxusMasszázs, masszőrMunkaruhaNapszemüvegÓra, karóraPilatesRuha, divatSminkSzámmisztikaSzauna, infraszaunaSzépészeti beavatkozásSzépségSzivar, vízipipaSzoláriumSzőrtelenítésTai-chiTetoválás, piercingWellness, spa