Joslashatalma

http://joslashatalma.com/

Szeretettel üdvözlöm!

Barbara vagyok, Spirituális tanácsadó, Kártyajós.
Kiskorom óta megéreztem, megálmodtam a jövőbeli eseményeket. Dolgozom energiák irányításával, többek közt gyógyítással is, de fizikális eszközeim is vannak.

Blogomban megosztok Önnel olyan információkat, melyeket Ön is hasznára fordíthat.
Ha segítségre van szüksége, vagy csak úgy érzi iránytmutatásra szorul, akkor az alábbi elérhetőségeken a hét minden napján elér.

Gyakorlatban tehát gyakorolni kell. Az egyik amit kifejezetten tudok ajánlani, az a következő: Keress valakit, aki közel áll hozzád, akiben megbízol, és az illető örömmel részt vesz a gyakorlásodban. Az, hogy mekkora távolságban vagytok egymástól, nem annyira lényeges, de ne lássátok egymást.

Kategória: Életmód -> Asztrológia

AerobicAgykontroll, meditációAlkalmi ruhaAura, csakraBioBiokozmetikumCipő, lábbeliDivat magazinEgészség, életmód magazinÉkszerÉletvezetés, önismeretEzoterikaFehérneműFérfi ruházatFérfikozmetikaFitneszFrizura, haj, fodrászFürdőruha, bikiniGyermek ruházatHidromasszázsIllatszerJógaJóslásKalap, sapkaKörnyezettudatosKörömápolás, műkörömKozmetikus, kozmetikumLuxusMasszázs, masszőrMunkaruhaNapszemüvegÓra, karóraPilatesRuha, divatSminkSzámmisztikaSzauna, infraszaunaSzépészeti beavatkozásSzépségSzivar, vízipipaSzoláriumSzőrtelenítésTai-chiTetoválás, piercingWellness, spa