elektromos fűtési rendszerek

https://otthonmester.hu

Elektromos fűtés mint a leggazdaságosabb fűtési rendszer?
A fűtőkábellel megvalósuló elektromos padlófűtés bármilyen környezetben használható, legyen az iroda, lakás, műhely, sportcsarnok vagy templom. Az elektromos padlófűtés rendszer láthatatlan, és mivel helyet sem foglal el, ezért lehetőséget ad a szoba bebútorozására. A helység összképét sem rontják az oda nem illő radiátorok. Az elektromos fűtőkábelek mozgó alkatrészt nem tartalmaznak. Élettartamuk – a minimálisra méretezett fűtési terhelés, az alacsony kábelhőmérséklet miatt – gyakorlatilag megegyezik a falba épített rézvezetékével.
Cégünknél elektromos fűtési rendszerek forgalmazásával és építésével foglalkozunk. Rendkívül fontosnak tartjuk a környezetünk védelmét és megóvását, ezért preferáljuk a megújuló energia használatát, és a káros anyagok kibocsátásának teljes kizárását. Egy komplett elektromos fűtési rendszer előnyei:
- kivitelezése egyszerű és gyors, a bekötés igényel csak szakértelmet,
- viszonylag alacsony a beruházási költség,
- az üzemelése a vezérelt áram kedvező tarifája miatt alacsony, saját napelemes áramtermelés esetén pedig ingyenes,
- nem szükséges drága kémény kiépítése, engedélyezése,
- házbővítésnél jól alkalmazható, ahol a meglévő vizes rendszer átalakítása nehézkes
- a fűtőkábelek árnyékoltak, amit összekötünk a földeléssel, így nem keletkezik elektroszmog,
- kiválóan alkalmas állandóan nem lakott házak, üdülők fűtésére: távolról – az internet segítségével – is bekapcsolhatom a fűtést,
- nincs szükség külön engedélyeztetésre,
- zajtalanul működik,
- karbantartásmentesen is hosszú az élettartama,
- a vezérlése rendkívül egyszerű, helyiségenként lehetséges a hőfokvezérlés, mert önálló fűtéskörökkel rendelkezik,
- megújuló energia használata esetén teljes mértékben környezetvédő és gazdaságos,
- használat közben nem piszkít, nem kormol, nem keletkezik hulladék, nincs szennyezőanyag kibocsátás.
Az Otthonmester webáruházban minőségi elektromos kazánt rendelhet, ami biztosítja az eletromos padlófűtéshez, infrapanelhez, fűtőszőnyeghez, klímához, a világításhoz és a sütőhöz az áramot.
A fűtőkábel technológia alapvetően padlófűtési rendszerek kialakítására lett kifejlesztve, azonban mára a benti felhasználástól eltérő alkalmazása is elterjedt, pl. garázsfeljárók, járdák, vagy akár helikopter leszállópályák fűtése, hó- és jégmentesítése. Nem akar otthon havat lapátolni? - építtessen az Otthonmesterrel fűtőkábelt a bejárati ajtó és a garázsa elé! A fűtőkábeles rendszerek tervezése és méretezése szakember feladata, amit üzletünkben ingyen elvégzünk Önnek, mert a gyártás során kialakított kábelből utólag már se levágni, sem hozzátoldani nem szabad!
Napjainkban ezoteriával, áltudományokkal és összeesküvés elméletekkel foglalkozó weboldalakon lehet olvasni az elektroszmogról (is). Az elektroszmog valójában tudományosan definiálatlan fogalom, mert minden elektromos fogyasztó környezetében megjelenik egy elektromos tér, ami azonban az emberi testre semmilyen hatással sincs. Éppen az áltudományos mivolta miatt nincsenek erre vonatkozó szabványok sem, mindössze ajánlások. Rendszereink szigeteléssel rendelkeznek, így nem kell félni ettől a veszélytől.
Díjmentes, komplett elektromos fűtésrendszerre vonatkozó árajánlatunk a szükséges eszközökön és az árakon kívül tartalmazza a technológiai leírást és a szükséges energiaigényre (helységenkénti teljesítmény és áramfelvételi adatok) vonatkozó információkat is.

Kategória: Otthon -> Fűtés

Ágy, matrac, ágyneműÁrnyékolástechnikaBeépített bútorBiztonságtechnikaBurkolásBútorBútorbolt, bútorszalonBútorkárpitozásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpületgépészetFeng-shuiFürdőszoba, WCGyerekszobaHáztartási gépKandalló, kályhaKlímaKonyhabútorKonyhafelszerelésLakásfelújításLakástextilLakberendezés, belsőépítészetLámpaNyílászáróOtthonOtthon magazinOtthonszépítés, dísztárgyakSzobafestésÜvegezés, képkeretezésVillanyszerelésZár, zárcsere, zárszerelés