Miért tőlünk rendelj vászonképet?

https://vaszonkepkeszites.hu

A minőségi vászonkép készítés szakértelmet és tapasztalatot igényel. A végeredmény a nyomat nyomatáskor felhasznált festékek és a hordozó réteg minőségétől, a vakráma anyagától és szakszerű összeállításától is függ. De természetesen nem utolsó sorban a kiválasztott kép felbontásától és minőségétől.

Nem ritka eset, hogy a családi fotóarchívumból szeretnétek egy vagy akár több képet is elkészíttetni, ilyenkor jól jöhet ingyenes extra szolgáltatásunk. A hozzánk beérkezett képeket minden esetben szakértő kollégánk megvizsgálja, és amennyiben indokolt, elvégzi a vászonkép megfelelő képminőségéhez szükséges korrekciókat. Így nem kell izgulni például azon, hogy egy korábbi mobilos fotó színegyensúlya eltolódott vagy nem elég világos vagy éles a kép. Ha valamilyen oknál fogva a kapott nyersanyag nem felel meg azoknak a követelményeknek, hogy a vászonkép valóban jól mutasson ne csak nagyon távolról, hanem közelebbről is, akkor azt is jelezzük.

További ingyenes szolgáltatásunk a szürkeárnyalatos és a szépia fotóeffekt, amiket igény esetén a képre illesztünk. Nekünk az a ideális, ha minden vásárlónk maximálisan elégedett, bízd ránk bátran az egyedi vászonkép elkészítését! Látogass el honlapunkra, nézz körül galériánkban vagy pillants rá Facebook oldalunkra, hogy lás milyen vászonképek kerülnek ki szakértő kollégáink keze alól!

Kategória: Otthon -> Otthonszépítés, dísztárgyak

Ágy, matrac, ágyneműÁrnyékolástechnikaBeépített bútorBiztonságtechnikaBurkolásBútorBútorbolt, bútorszalonBútorkárpitozásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpületgépészetFeng-shuiFürdőszoba, WCFűtésGyerekszobaHáztartási gépKandalló, kályhaKlímaKonyhabútorKonyhafelszerelésLakásfelújításLakástextilLakberendezés, belsőépítészetLámpaNyílászáróOtthonOtthon magazinSzobafestésÜvegezés, képkeretezésVillanyszerelésZár, zárcsere, zárszerelés