Pe-Ki Lux Apartman

http://www.pekiapartman.hu

Balatonfüredi borhetek- visszaemlékezés
Mi is csatlakoztunk a #maradjotthon kampányhoz a férjemmel és a 6 hónapos kislányommal. Nálam még nem jött el a mit csináljak most itthon? frász, bőven van mit foglalkozni egy kisbabával. Amikor egyik alkalommal szoptattam és Én is pihentettem a szemem, eszembe jutott a múlt évi Füredi borhetek. Én akkor már nem fogyaszthattam alkoholt a baba miatt, de a férjem szívesen megkóstol mindenféle íz világú nedűt. Hogy ne kelljen nekem vezetni, ő pedig nyugodtan borozgathasson lefoglaltuk a hétvégére a Pe-Ki Lux Apartmant. Habár nem a parton van közvetlenül, de a mellette található kerékpárúton, ami amúgy szuper romantikus kis hely (tudom, bután hangzik, pedig tényleg az: kis patak csörgedezik mellette és hatalmas fák állnak az út mentén), lassan lesétáltunk a Tagore sétányra, vettünk 1 pohár fehér bort és egy zsíros kenyeret, leültünk közvetlenül a partra, hallgattuk a zenét és közben beszélgettünk, tervezgettünk….
Ahogy most kinézek az ablakon és látom, hogy március végén esik a hó, és nem hagyhatjuk el a lakást, olyan távolinak tűnik az egész, de közben titokban abban reménykedem, hogy augusztusra elmúlik ez az egész és idén is el tudunk menni, csak most már a kislányunkkal a karunkban.

Kategória: Utazás, turizmus -> Apartman, vendégház

Ausztria turizmusBalatoni turizmusBorturizmusErdély, Románia turizmusFalusi turizmusFertőtó turizmusHévíz turizmusHorvátország turizmusHotel, szállodaKastélyszállóKempingKirándulás, táborLégitársaságLégitaxiLovasturizmusRepülőjegyRepülőtéri transzferSíutakSzállásSzlovákia turizmusTérkép, navigációTisza-tó turizmusTurisztikai látnivalókUtazás, üdülésUtazási beszámolókUtazási blogUtazási irodákUtazási tanácsokÚtitárs keresőVelencei tó turizmusVízitúraWellness, spa