Tűzmegelőzés, tűzvédelmi tanácsadás, oktatás, szabályozás - ErgoTeamStúdió

http://www.ergoteamstudio.hu

Tűzvédelmi problémákat feltárása. Előzze meg a tűzeseteket, tartsa biztonságban környezetét! Tűzvédelmi oktatások lebonyolítása. Képviselet tűzvédelmi hatóság ellenőrzéskor. Tűzoltó készülékek, tűzcsapok és egyéb tűzvédelmi eszközök felülvizsgálata. Állásfoglalás tűzvédelmi kérdésekben.
A munkáltatói feladatok közé tartozik az is, hogy a munkahelyen, munkavégzés közben, a munkavállalók biztonságát biztosítsuk. Ezen biztonsági intézkedések közé tartozik a tűzvédelem, a munkavédelem és azon belül az ergonómia is.
Tűzvédelmi és munkavédelmi szaktevékenység, jogszabályoknak való megfeleltetés, ellenőrzések, felülvizsgálatok, dokumentációk készítése, eseti és folyamatos képviselet keretében, valamint irodaergonómia és gyártásergonómia.

Kategória: Üzlet, pénz, vásárlás, állás -> Munkavédelem

Állás, munkaÁllás, munkaerő magazinApróhirdetésÁrösszehasonlítókÁruház, pláza, nagykereskedésAukcióAutóhitelBankBefektetésBehajtásBiztosításCég, vállalkozás, cégalapításCégadatbázis, cégkeresőCsomagküldés, futárDiákmunkaÉrtékbecslésFénymásolás, nyomtatásFogyasztóvédelemForexGazdasági portálHitel, kölcsönIrodabútorIrodai, üzleti szoftverekIrodaszer, irodafelszerelésKereskedelem, vásárlásKönyvelés, adózásKülföldi állás, munkaLakáshitelMarketingMunkaruhaOnline álláskeresésOtthoni munkaPályázatPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámajándékReklámdekoráció, kirakatTanácsok állás témábanTőzsdeÜzlet, iparÜzletberendezésÜzleti hírekZálog, zálogház