Mi kell a diákmunka-vállaláshoz?

https://biztoskesz.hu/

Sokszor döntenek úgy a diákok, hogy diákmunkára adják fejüket, gondolva, hogy nem árt egy kis saját zsebpénz. De mi szükséges ahhoz, hogy valaki diákmunkát vállalhasson?
Nos, az egyértelmű, hogy középiskolai jogviszonnyal kell rendelkeznie a jelentkező diáknak, de ez persze lehet hallgatói jogviszony is. Nem szükséges, hogy ez aktív legyen, lehet passzív félév is, nyilván ez esetben akár 8 órás diákmunkát is vállalhat a hallgató. Vannak helyek, ahol elvárás is, hogy 18 év feletti legyen a jelentkező.
Ha a jogviszony-igazolás megvan, nincs más hátra, mint elmenni egy diákmunka-közvetítőhöz, és kiválasztani a számunkra megfelelő diákmunkát. Sok diákszövetkezet már az interneten is meghirdeti az álláslehetőségeket. Arra figyeljünk, hogy vannak olyan diákmunkák, amelyeknél speciális elvárásoknak is meg kell felelni, mint például felsőfokú nyelvvizsga vagy jó kommunikációs készség.

Kategória: Üzlet, pénz, vásárlás, állás -> Állás, munka

Állás, munkaerő magazinApróhirdetésÁrösszehasonlítókÁruház, pláza, nagykereskedésAukcióAutóhitelBankBefektetésBehajtásBiztosításCég, vállalkozás, cégalapításCégadatbázis, cégkeresőCsomagküldés, futárDiákmunkaÉrtékbecslésFénymásolás, nyomtatásFogyasztóvédelemForexGazdasági portálHitel, kölcsönIrodabútorIrodai, üzleti szoftverekIrodaszer, irodafelszerelésKereskedelem, vásárlásKönyvelés, adózásKülföldi állás, munkaLakáshitelMarketingMunkaruhaMunkavédelemOnline álláskeresésOtthoni munkaPályázatPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámajándékReklámdekoráció, kirakatTanácsok állás témábanTőzsdeÜzlet, iparÜzletberendezésÜzleti hírekZálog, zálogház