Poliurea bevonat szóró gép, csónak- és platófelújítás poliurea bevonattal

http://poliureabevonat.hu

A MagnumTech Kft megalakulását követően eleinte csónaképítéssel foglalkozott. Néhány évvel ezelőtt egyik megrendelőnk kérdezte, személyesen mi a véleményem arról, hogy a nyers fa horgászcsónakját line-x kétkomponensű poliurea-val vonná be? Akkor még nem ismertem az anyagot, ezért abban maradtunk, hogy bár a döntésében segíteni nem tudom, de miután elkészül és vízre tette a hajóját, eljön és beszámol a tapasztalatairól. Alig egy hónap elteltével boldogan újságolta a hírt, hogy a poliurea bevonat maximális mértékben bevált!
Valóban csupa fantasztikusan jót írtak erről az anyagról, ami törhetetlenné és elképeztően erőssé teszi az anyagot, mert olyan kemény bevonatot képez bármin, hogy abban szinte lehetetlen kárt okozni. Először kisteherautó platóján próbálták ki, a festék használata után baseball ütővel püfölték, de még egy karcolást sem tudtak rajta okozni. De használják a Pentagon falain is arra az esetre, ha bombatámadás érné az épületet.
A LINE-X festék előnyeinek részletes áttanulmányozása után arra az elhatározásra jutottam, hogy a készülő saját csónakomat is ezzel a szuper bulldog bevonattal vonatom be. Felvettem a kapcsolatot a gép gyártójával és rendeltem cégünknek egy szórógépet, amivel a saját csónakomon próbáltam ki az anyagot.
Amikor elkészült, meghatódva helyeztem a csillogó víztükörre a kishajómat, izgatottam próbáltam ki, majd örömmel konstatáltam, hogy a poliurea bevonat maradéktalanul bevált! A vízzártság kiváló, egy csepp sem szivárgott át a deszkák között. További kellemes meglepetés volt számomra, hogy a köves parton történő kikötések alkalmával a kövekhez koccanva sem érte semmiféle esztétikai, vagy mechanikai kár a csónakot.
Szolgáltatási körünk így hamarosan kibővült a poliurea bevonat készítéssel, sőt immáron a cégem fő profiljává is vált. Hajókat, pick-up és teherautó platókat, hangfalakat, bukósisakot, kerékpártárolót, és gépeket egyaránt újítok fel az általam bulldog bevonatnak nevezett line-x poliurea bevonattal.
Amennyiben felkeltette figyelmét ez a nagyszerű üzleti lehetőség, rendelje meg a MagnumTech Kft-től a poliure bevonat készítő szórógépet, amelyhez ráadásul képzést és betanítást is vállalunk!

Kategória: Szolgáltatás -> Szerviz, szerelő

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés