Olasz nyelv tanulás

https://olasznyelvtan.hu

Az olasz nyelvtan lépésről lépésre egy innovatív nyelvi lexikon, ami hiánypótlóan magyar logikára építve, jobb agyféltekés módszerrel tanítja az olasz nyelvtant teljesen kezdő szinttől egészen felsőfokig. A nyelvtan megértését egységes színezés, ábrák, táblázatok, olasz-magyar és a kifejezetten nehéz részeknél olasz-angol kétnyelvű mondatok segítik. Amennyiben Téged vonz az olasz nyelvtanulás vagy már részt is vettél olasz nyelv oktatáson akkor tudod, hogy az olasz nyelvtan megkövetel egy jó olasz nyelvtankönyvet.
A honlapon és a hozzá kapcsolódó facebook oldalon nyelvi feladványokat, az olasz nyelvvel valamint Olaszországgal kapcsolatos érdekességeket, aktualitásokat, információkat találhatunk, csakis saját forrásokat és az eddigi tapasztalataimat felhasználva.

Kategória: Oktatás, tanulás -> Olasz nyelvtanulás

Általános iskolaAngol nyelvtanulásDiákmunkaDiákoknakEgyetem, főiskolaFejlesztő- és gyógypedagógiaFelnőttképzésFrancia nyelvtanulásInternetes oktatásJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKözépiskolaMagántanárMűvészeti iskolaNémet nyelvtanulásNyelvtanulásNyelvvizsgaOktatás, tanfolyamSpanyol nyelvtanulásSzakképző iskolaSzótárTananyagTanároknakTankönyvZeneoktatás