Artista produkciók rendezvényre

https://tua.hu/

Magas szintű tűzzsonglőr, zsonglőr és egyéb artista produkciók rendezvényre és egyéb rangos eseményekre. Minden közreműködő profi, aki hivatásszerűen űzi az artista foglalkozást.

A jelmezek és a produkciók teljes egészében a rendezvény jellegéhez igazíthatóak, kérésre reklámot vagy üzenetet közvetítenek. A gólyalábasok szórólapot oszthatnak, vagy színes lufihajtogató bohócok szerepében is vicces ajándékokkal lepik meg a gyerekeket. A gálavacsorák díszei a levegőakrobata produkciók, a bűvészek és a színes LED robotok is, akiknek a zsonglőr eszközei a modern technológiának köszönhetően nagy fényerővel világítanak.

A gyerekprogramokon játékos foglalkozások keretében vezetjük be a kisebbeket is a zsonglőrködés és a lufihajtogatás rejtelmeibe. Kérésre légvár és népi játszóház, logikai és zsonglőr játszóház is elérhető a profi artisták aktív közreműködésével. A csöppségek emellett nagy rajongói a buborék műsoroknak és az óriásbuborék játszóházban is örömmel vesznek részt.

Akár egy hatalmas cirkuszi tematikájú rendezvényt, akár egy könnyed gyermekzsúrt tervez, a művészek készen állnak megvalósítani a megrendelők igényeit és elképzeléseit. Tekintse meg a gazdag médiatartalmat és a látványos programokat amiket a cirkuszi artisták kínálnak.

Kategória: Szórakozás -> Fesztivál

Állatkert, vadasparkAmatőr filmAquapark, strandBuli, partyBűvészetCset DVD filmFilm, mozifilmFilmadatbázisFilmportálFilmszínészHumor, viccJáték magazinJátékboltKalandpark, vidámparkLányos játékokMozi, filmszínházMoziműsorOnline játékPóker játékProgramajánlóRendezvénySzerepjátékSzórakozásSzórakozóhelyTársasjáték, kártyaTelevízióTV csatornaTV műsor TV műsorokTV-s személyiségTV-sorozatVárosi TVVideojátékVideók, képek