HOLDAN Autómentő Bt. Budapest

http://automentobudapesten.hu

Ha autója cserbenhagyja, kérjen tőlünk tréleres autómentést Budapesten mindössze egy hívással 06 30 285 7558. Budapest övezetében tréleres autómentést vállalunk, non-stop.

Teendők balesetes autó esetén
Meg kell bizonyosodni arról, hogy fel lehet-e vontatni a gépkocsit emelőcsigával. Ha ezt nem tudjuk lebonyolítani, abban az esetben emelődarut kell alkalmazni.
Számunkra fontos, hogy a jármű rögtön emelhető-e, vagy vissza kell fordítani a hátáról, ekkor előfordulhat, hogy daruzni kell az autót.
Szinte az egész járművet érintő sérülés esetén a jármű roncsolódott egységeit elsőként le kell szerelni, hogy az úton nehogy lehulljanak a trélerről.

Kategória: Szolgáltatás -> Autószerelés

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés