Jakus Máté budapesti ceremóniamester-műsorvezető

http://jakusmate.hu

Jakus Máté esküvői ceremóniamester, műsorvezető-házigazda vállalja esküvők megszervezését és lebonyolítását, céges partyk, csapatépítések vezetését.
Sokéves vendéglátói tapasztalatának köszönhetően Máté nagy jártasságra tett szert az ideális esküvői szolgáltatók kiválasztásában és a velük való kapcsolattartásban. Gyakorlott az esküvők forgatókönyvének kialakításában a párok igényei szerint.
Jól érzi, hogy mikor kell feldobni a hangulatot azért, mert leült egy kicsit a buli, de mindezt úgy koordinálja, hogy közben nem ő válik az események főszereplőjévé.

Kategória: Szolgáltatás -> Esküvőszervezés

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés