Magas minőségű csillámpor kedvező áron, arcfestéshez is!

https://www.csillamvarazs.hu/termekkategoria/csillamporok/

A csillámporral történő testfestés nem csak mutatós, de tartós is kell, hogy legyen. Ehhez a minőségi bőrbarát ragasztó mellett elengedhetetlen a minél finomabb szemcséjű, jobb minőségű kozmetikai csillámpor.

A szemcsék minél kisebbek, annál jobban beleragadnak a mintába, és annál könnyebben készíthetők színátmenetek is. Arcfestésnél fokozottan kell ügyelni arra is, hogy az apró szemcsék teljesen bőrbarát alapanyagból készüljenek. A Csillámvarázs kínálatában többfajta csillámport megtalálsz; fényesen csillogó és gyöngyház hatású, holografikus és metál színű, illetve a sötétben világító neon csillámporokat is. Sőt, ha nem szeretnél egyenként színeket válogatni, ajánljuk figyelmedbe a hat darabos csillámpor szetteket, melyek egymáshoz passzoló színekből lettek összeválogatva.

Tekintsd meg a kínálatot és válassz kedvedre! A közösségi oldalakon megtekintheted hogyan is mutatnak a különböző csillámporok a bőrre felhelyezve.

Kategória: Hobbi, szabadidő -> Arcfestés

Airsoft, paintballBarkácsolásBélyegBiliárdBobBreak táncBúvárkodásBűvészetCsocsóDartsEjtőernyő, siklóernyőÉrme, bankjegyFafaragás, csontfaragásFotózás, fényképezőgépGokartGyöngyGyűjteményHajtogatásHastáncHip-Hop táncHobbi boltHobbi, szabadidőHorgászatÍjászatJet-skiKépregényKézifegyverKézimunkaKreatív hobbiModell, makettNéptáncRaftingRepülés, sportrepülésSalsaTánc, tánciskolaTúrázásVadászatVízitúra