Logosz Cégcsoport – székhelyszolgáltatás

http://szekhelyszolgaltatas.eu/

A Logosz Cégcsoport több mint 10 éve foglalkozik cégügyekkel, különféle cégügyeket érintő szolgáltatásokkal.
Ügyfeleink olyan vállalkozók, mint mindenki más: azért alapítottak céget, hogy valami olyannal foglalkozzanak, amit igazán szeretnek, és amiben igazán jók.
Abban viszont különböznek más vállalkozóktól, hogy ők tényegesen meg is tudják ezt valósítani, hiszen az olyan extra terheket, mint a székhelyszolgáltatás, áthelyezték a mi vállunkra.
Célkitűzésünk, hogy ügyfeleinket mentesítsük azoktól a terhektől, melyek kiküszöbölhetőek: ilyen például a székhelyszolgáltatás is.

Kategória: Üzlet, pénz, vásárlás, állás -> Cég, vállalkozás, cégalapítás

Állás, munkaÁllás, munkaerő magazinApróhirdetésÁrösszehasonlítókÁruház, pláza, nagykereskedésAukcióAutóhitelBankBefektetésBehajtásBiztosításCégadatbázis, cégkeresőCsomagküldés, futárDiákmunkaÉrtékbecslésFénymásolás, nyomtatásFogyasztóvédelemForexGazdasági portálHitel, kölcsönIrodabútorIrodai, üzleti szoftverekIrodaszer, irodafelszerelésKereskedelem, vásárlásKönyvelés, adózásKülföldi állás, munkaLakáshitelMarketingMunkaruhaMunkavédelemOnline álláskeresésOtthoni munkaPályázatPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámajándékReklámdekoráció, kirakatTanácsok állás témábanTőzsdeÜzlet, iparÜzletberendezésÜzleti hírekZálog, zálogház