Mentődoboz Depo

https://www.elsosegely-doboz.hu/

A KRESZ előírja, hogy a gépjárműveztetőknek az utasok számától függő méretben tartaniuk kell egy megfelelően felszerelt elsősegélydobozt a járműben. Az elsősegélydoboznak tartalmaznia kell adott mennyiségű kötszereket, fertőtlenítőszereket.
Egy baleset esetén, ha azért nem tud segíteni a gépjárműveztető a sérülten, mert nem volt megfelelően felszerelt elsősegélydoboz az autójában, cserbenhagyással vádolható.
A Mentődoboz Depo oldalán mindent megtalálható, ami egy teljesen felszerelt elsősegély dobozba kell, ezen kívül számos kiegészítő termék is található az oldalon.

Kategória: Autó, motor, jármű -> Autó alkatrész

AutóAutó biztosításAutó dekorációAutó hirdetésAutó lopásvédelemAutó tuningAutóbontóAutófényezésAutógumi, gumiabroncsAutóhifiAutókölcsönzésAutómentésAutópályaAutós kiegészítőAutósboltAutósportAutószerelésBenzinkút, üzemanyagEredetiségvizsgálatForma1Hajó, csónakHaszongépjárműJárművekJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKerékpár boltKerékpár hirdetésKerékpár magazinKerékpár, bicikliKözlekedésLégijárműMárkakereskedés, márkaszervizMotorMotor boltMotor hirdetésMotorkölcsönzésMotorsportRadardetektor, lézerblokkolóRaliRobogóTaxi, személyszállításTérkép, navigációTömegközlekedésVasút, vonat