Special Construct Építőipari Kft - lőttbeton sokféleképpen

http://specialconstructkft.hu/hu/cegunkrol/

A Special Construct Építőipari Kft egy dinamikusan fejlődő vállalkozás, mely a lövellt beton technológia alkalmazásával ért el nemzetközi sikereket. A lövellt beton technológia lényegét tekintve arról szól, hogy vízzel kevert cementet és különféle kötésgyorsító adalékanyagok keverékét lövellik egy nagynyomású fúvókás csövön keresztül a megerősített felületre.
A módszer előnyei közé tartozik, hogy akár függőleges felületre is fel lehet vinni, ráadásul az építési területen. A nagy nyomásnak köszönhetően a beton gyorsan megköt. Emellett egész épületek felhúzására és különféle szerkezetek, falak javítására és megerősítésére is lehet használni.
Akár magánterületeken is jól alkalmazható a technológia, mezőgazdasági területeken gabonaraktárakat szoktak felhúzni vele, magánházakban a pincéket, medencéket építik a technológia segítségével. Közterületeken pedig hidak, felüljárók, alagutak, támfalak megerősítése és építése céljából alkalmazzák, viszont teljes épületek, stadionok építésére is alkalmas a módszer.

Kategória: Ingatlan -> Építőipari kivitelezés

Ácsmunkák, tetőfedésAlbérlet, kiadó ingatlanBurkolásÉpítőanyag kereskedelemÉpítőiparÉpítőipari tervezésÉpületenergetikaÉpületgépészetFűtésHőszigetelésIngatlan adatbázisokIngatlan befektetésIngatlan hírekIngatlan információkIngatlan kezelésIngatlanhasznosításIngatlanközvetítésIngatlanközvetítés BudapestIngatlanközvetítés vidékenIngatlanos képzésIpari ingatlanIroda, üzlethelyiségKéményKészházak, gyorsházakKülföldi ingatlanLakásfelújításLuxusingatlanNapenergia, napelemNyílászáróÚj építésű ingatlanok