Ha11er - Közösségi terek, és környezetbarát megoldások.

http://ha11er.com/

A Haller utcai lakópark kivitelezői azt tűzték ki célul, hogy egy fiatalos, belvárosi lakóközösség számára megteremtsék a lehető legmodernebb, közösségi életre is lehetőségeket biztosító lakóparkot.
A modernitás abban valósul meg a Ha11er-ban, hogy több irányból is könnyen megközelíthető a lakópark, egyfelől a 3-as metró irányából, valamint a 4-es, 6-os villamos felől is. Emellett a lakópark területe teljesen felszerelt lesz, élelmiszerüzletekkel és szépségszalonokkal, így a lakók könnyen intézhetik majd különféle szükségleteiket a lakópark területén.
A modernitás és a környezettudatosság jegyében a lakóparkot geotermikus energiával fogják fűteni, ami azt takarja, hogy a Föld felszín alatti melegebb rétegeiből szivattyúzzák ki a meleget a lakásokba. Ez egyrészt környezetbarát, másrészt pénztárcabarát megoldásnak is számít, ugyanis hosszútávon jelentős összeget lehet megtakarítani ezzel a modern megoldással.

Kategória: Ingatlan -> Fűtés

Ácsmunkák, tetőfedésAlbérlet, kiadó ingatlanBurkolásÉpítőanyag kereskedelemÉpítőiparÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésÉpületenergetikaÉpületgépészetHőszigetelésIngatlan adatbázisokIngatlan befektetésIngatlan hírekIngatlan információkIngatlan kezelésIngatlanhasznosításIngatlanközvetítésIngatlanközvetítés BudapestIngatlanközvetítés vidékenIngatlanos képzésIpari ingatlanIroda, üzlethelyiségKéményKészházak, gyorsházakKülföldi ingatlanLakásfelújításLuxusingatlanNapenergia, napelemNyílászáróÚj építésű ingatlanok