Testi és szellemi felfrissülés Budán a Muditayoga stúdióban

http://www.muditayoga.hu

A jóga több ezer éves múltra vezethető vissza, mely célja a belső valóságunk feltárása, a harmónia megteremtése. Fontos, hogy ebben a rohanó világban elérjük az egyensúlyt. Ebben segít a Muditayoga, mely kiváló oktatókkal vár mindenkit szeretettel Budán, a Győri úton. A jóga tanfolyamokon részletesen elsorolják a gyakorlatsor pózainak a sorrendjét és megtanítják neked a helyes lélegzést.

Kedved szerint többféle jógatípus közül választhatsz, hogy mit szeretnél gyakorolni, illetve melyik áll hozzád a legközelebb. Akár az intenzív és dinamikus astanga vinyasa, akár a dynamic flow, vagy gerincjóga mellett döntesz, biztosan elégedett leszel az eredménnyel. Tekintsd meg weboldalukat és ha kedvet kaptál jelentkezz csoportjaikba!

A jóga stúdió honlapján többet is megtudhatsz az óratípusokról illetve a velük együtt gyakorló oktatókról.

Kategória: Életmód -> Jóga

AerobicAgykontroll, meditációAlkalmi ruhaAsztrológiaAura, csakraBioBiokozmetikumCipő, lábbeliDivat magazinEgészség, életmód magazinÉkszerÉletvezetés, önismeretEzoterikaFehérneműFérfi ruházatFérfikozmetikaFitneszFrizura, haj, fodrászFürdőruha, bikiniGyermek ruházatHidromasszázsIllatszerJóslásKalap, sapkaKörnyezettudatosKörömápolás, műkörömKozmetikus, kozmetikumLuxusMasszázs, masszőrMunkaruhaNapszemüvegÓra, karóraPilatesRuha, divatSminkSzámmisztikaSzauna, infraszaunaSzépészeti beavatkozásSzépségSzivar, vízipipaSzoláriumSzőrtelenítésTai-chiTetoválás, piercingWellness, spa