Zen masszázs

http://www.zenmasszazsgyor.eu

Megfelelő minőségű és mennyiségű pihenés nélkül szervezetünk fel adja a harcot és padlóra kerülhetünk! Remek módja ennek elkerülésére, ha alkalmanként megajándékozzuk magunk a masszázs nyújtotta élményekkel. A győri zen masszázs szalonunk, segít a mindennapokban kimerült szervezetünket visszahozni egy egészsége harmonikus állapotba. Ezt a masszázst megelőző diagnosztikai állapot felmérés teszi lehetővég, hogy még a kezelés előtt a masszőr feltérképezi a gyengébb pontjainkat így a leghatékonyabban telik el az itt eltöltött ideje a vendégeinknek.
Számos masszázs közül választhatnak vendégeink mint például a: thai talpmasszázs, indiai arc masszáz, kakaóvajas csokoládé masszázs, holt tengeri sós iszap pakolás és még egyéb kiegészítő kezeléseket is igénybe lehet venni ami remekül passzol a masszázshoz.

Kategória: Életmód -> Masszázs, masszőr

AerobicAgykontroll, meditációAlkalmi ruhaAsztrológiaAura, csakraBioBiokozmetikumCipő, lábbeliDivat magazinEgészség, életmód magazinÉkszerÉletvezetés, önismeretEzoterikaFehérneműFérfi ruházatFérfikozmetikaFitneszFrizura, haj, fodrászFürdőruha, bikiniGyermek ruházatHidromasszázsIllatszerJógaJóslásKalap, sapkaKörnyezettudatosKörömápolás, műkörömKozmetikus, kozmetikumLuxusMunkaruhaNapszemüvegÓra, karóraPilatesRuha, divatSminkSzámmisztikaSzauna, infraszaunaSzépészeti beavatkozásSzépségSzivar, vízipipaSzoláriumSzőrtelenítésTai-chiTetoválás, piercingWellness, spa