Guarana - Energia a köbön

http://guarana.hu

A guarana Dél-Amerikában honos gyógynövény, ahol az őslakos indiánok évszázadok óta fogyasztják. A koffeintartalom 2,5-8%-ot is elérheti. Ennek köszönhetően a gaurana javítja a testi és szellemi teljesítőképességet.
A gaurana az élénkítő hatású italok készítésén kívül a guaranáliánt aszténia, vagyis általános testi gyengeség, fáradtság ellen, fogyókúrákban és enyhe hasmenés kiegészítő kezelésében.
A guarana fiziológiás hatása a koffeinnek és származékainak köszönhető. Ezek a mennyiségtől függően fokozzák a szívösszehúzódás erejét, gyorsabbá teszik a vizeletkiválasztást, a zsír és cukor lebontását, valamint elősegítik a gyomornedv kiválasztását.

Kategória: Egészség, betegség -> Egészség, életmód magazin

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő