Nagykerklima.hu - klíma, hőszivattyú, fan-coil legjobb áron

http://nagykerklima.hu/

A Nagykerklima.hu célkitűzése, hogy ügyfelei a legjobb áron és legjobb minőségben juthassanak hozzá hűtő-fűtő klíma berendezésekhez, hőszivattyúkhoz.

Célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a minimális energiaigényű házakat, és az emberek a rezsi kifizetésének csökkentésével párhuzamosan más célokkal is tervezhessenek.
Ehhez első lépésben a házunk energiaigényét szükséges minimalizálni, a legoptimálisabb hőszigeteléssel, a legmegfelelőbb árnyékolással, a legtökéletesebb fűtési- hűtési berendezések használatával, hogy aztán a lecsökkentett energiaigényű házunkban a leggazdaságosabb módon tudjuk előállítani a szükséges meleg vizet, hőenergiát, elektromos áramot.
Napjainkban már mindhárom cél elérhető.

Lehetséges klímával való fűtés hideg téli napokon is?

Igen, lehetséges. Az inverteres technológia rengeteg előnye a jó fogyasztási mutatók mellett, hogy a fűtésben is hatékony és energiatakarékos. Így akár nem csak az átmeneti tavaszi és őszi időszakban, hanem akár egész télen is fűthetünk vele.
A gázos, radiátoros rendszerrel szemben néhány perc alatt fel tudja fűteni a helyiséget, továbbá akár -20 C hidegben is képes fűteni megfelelő hatásfokkal.
Nem kell megijedni, az elektromos árammal való fűtés inverteres klímával már egyáltalán nem drága. Az inverteres klímák 1kW villamos energiából megközelítőleg 3,8-4,2 kW fűtési energiát állít elő. Fűtésre optimalizált klímánál ez akár 5,4-6,6 kW is lehet.
Egy 35-45 m2-es lakás esetén 48 Ft-os áram esetén 4 kW fűtőteljesítményű inverteres klíma napi 12*1,2 KWh áramot fogyasztva, napi 691 Ft/nap (20.730 Ft/hónap). Az üzemeltetési költségek tovább csökkenthetők olyan inverteres klímával (pl. Panasonic ETHEREA és NORDIC), amelyekre igényelhető a „GEO“ vagy „H“ tarifa kedvezmény.

Kategória: Webáruház, bolt -> Webáruház

ÁrösszehasonlítókAutósboltBababoltBútorbolt, bútorszalonFestékbolt, webáruházFotó-videó boltHangszerboltHobbi boltItal webáruházJátékboltKerékpár boltKertészeti boltKönyvesbolt, könyváruházMobiltelefon boltMotor boltSportbolt, webáruházSzerszám webshopSzoftver webáruház