Tetováló szalon Győr

http://www.zentattooportre.eu/

Győri tetováló szalont keresel?A Zen tattoo-ban mindent megkapsz ami egy szép tetováláshoz szükséges. Gyakorlott tetováló művészek várnak rád.
Választhatsz számos tetoválási minta közül is vagy rajzolunk neked egy személyre szabott mintát. Szalonunk könnyen megközelíthető gyalogosan és autóval egyaránt. Kényelmes és steril körülmények között várja új vendégeit a Zen Art Stúdió.
Ha egy remek ajándékot keresel remek ötlet lehet a portré rajzolás csak egy fotóra van szüksége azokról az emberekről akikről készül a rajz. Az év minden napján nagyszerű ajándékozási forma.
Számos formáját választhatód színes pasztell vagy olajfesték akár szénnel is elkészítjük a kívánt megrendelést.

Kategória: Életmód -> Tetoválás, piercing

AerobicAgykontroll, meditációAlkalmi ruhaAsztrológiaAura, csakraBioBiokozmetikumCipő, lábbeliDivat magazinEgészség, életmód magazinÉkszerÉletvezetés, önismeretEzoterikaFehérneműFérfi ruházatFérfikozmetikaFitneszFrizura, haj, fodrászFürdőruha, bikiniGyermek ruházatHidromasszázsIllatszerJógaJóslásKalap, sapkaKörnyezettudatosKörömápolás, műkörömKozmetikus, kozmetikumLuxusMasszázs, masszőrMunkaruhaNapszemüvegÓra, karóraPilatesRuha, divatSminkSzámmisztikaSzauna, infraszaunaSzépészeti beavatkozásSzépségSzivar, vízipipaSzoláriumSzőrtelenítésTai-chiWellness, spa