Hotel Pécs

http://www.hotelpecs.hu/

Miért fontos a Hotel Pécs szállásajánló?
Pécs idegenforgalmi célpont, de nem csak Magyarországon, hanem az európai emberek számára is (bár nem elfeledkezve a két Amerika lakóiról sem). Ennek egyik oka az egyetem, amely tárt kapukkal várja a messziről érkező hallgatókat és látogatóban azok hozzátartozóit. A másik ok a gazdag történelmi- és kulturális kínálat.
Ez utóbbiak közül kiemelkedik a Világörökség, a Cella Septichora, az ókeresztény sírok megléte. De legalább ennyi látogatót vonz a múzeumok sokasága, a képtárak, köztük Csontváry monumentális alkotásainak tárhelye.
És ezeknek az érdeklődőknek szállásra, hotel ágyakra van szüksége Pécsett.

Kategória: Utazás, turizmus -> Hotel, szálloda

Apartman, vendégházAusztria turizmusBalatoni turizmusBorturizmusErdély, Románia turizmusFalusi turizmusFertőtó turizmusHévíz turizmusHorvátország turizmusKastélyszállóKempingKirándulás, táborLégitársaságLégitaxiLovasturizmusRepülőjegyRepülőtéri transzferSíutakSzállásSzlovákia turizmusTérkép, navigációTisza-tó turizmusTurisztikai látnivalókUtazás, üdülésUtazási beszámolókUtazási blogUtazási irodákUtazási tanácsokÚtitárs keresőVelencei tó turizmusVízitúraWellness, spa