Zuhanykabin - egyedi méretre gyártva, beépítve

uvegkonstrukt.hu/termekek/zuhanykabin/

Az Üveg-Konstrukt Kft. belsőépítészeti üvegszerkezetek tervezésével, gyártásával, beépítésével foglalkozik. Kiemelt termékünk az egyedi, méretre gyártott zuhanykabinok, kádparavánok, zuhanyfalak.
Az Üveg-Konstrukt Kft., a Mályi-Glass Kft. beépítő társcégeként, több, mint 10 éves tapasztalattal áll vevőink rendelkezésére, legyen az akár üveglépcső, üvegkorlát, járható üvegfelület, belsőépítészeti üveg vagy egy extrém zuhanykabin kialakítás.

Az elmúlt években a géppark és a termékpaletta bővítésével, már nem csak építészeti és dekor üvegtermékekkel, hanem a hozzá kapcsolódó kiegészítőkkel (pl. előtétszalagok, szilikonok, szaniter alkatrészek stb.) és lakatos munkával segítjük partnereink teljes körű igényeinek kielégítését.

Kollégáink évtizedes tapasztalattal segítik Önt a megfelelő döntésben. Célunk, hogy a régióban, a felmerülő igényeknek megfelelően, minden építészeti ötletre kompromisszumok nélküli megoldást kínáljunk.

Kategória: Otthon -> Üvegezés, képkeretezés

Ágy, matrac, ágyneműÁrnyékolástechnikaBeépített bútorBiztonságtechnikaBurkolásBútorBútorbolt, bútorszalonBútorkárpitozásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpületgépészetFeng-shuiFürdőszoba, WCFűtésGyerekszobaHáztartási gépKandalló, kályhaKlímaKonyhabútorKonyhafelszerelésLakásfelújításLakástextilLakberendezés, belsőépítészetLámpaNyílászáróOtthonOtthon magazinOtthonszépítés, dísztárgyakSzobafestésVillanyszerelésZár, zárcsere, zárszerelés