Baráth és Partnerei Magánnyomozó Ügynökség

http://barathandpartners.hu/

Működésünk óta a Baráth és Partnerei egy kis, tradicionális magánnyomozó cégből, egy jól ismert biztonsági tanácsadó és magánnyomozó ügynökséggé vált, amely a kockázat elemzést és kezelést, az üzleti hírszerzést, cégek átvilágítását, üzleti jellegű és bűnügyi nyomozásokat helyezte tevékenysége központjába.

Baráth és Társa Magánnyomozó és Biztonsági Tanácsadó Irodát 1999-ben, az 1998. évi IV. törvény hatályba lépését követően Baráth György az Információs Hivatal korábbi főtisztje, a Magyar Detektív Szövetség jelenlegi elnöke, alapította teljes körű magánnyomozói és biztonsági tanácsadói szolgáltatások nyújtására.

Az alapítás óta igyekszünk megfelelni a változó igényeknek, szélesíteni lehetőségeinket, finomítani munkamódszereinket ügyfeleink eredményesebb kiszolgálása érdekében.

Kategória: Szolgáltatás -> Vagyonvédelem

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés