Neurológus

https://foglaljorvost.hu/neurologus/

Az idegrendszer rendellenességeinek vizsgálatával, gyógyításával, kezelésével az orvostudomány neurológia nevű szakterülete foglalkozik. Neurológiai megbetegedés tünete lehet például szédülés, fejfájás, végtagzsibbadás, görcsök, beszéd- és látászavar.
A neurológiai vizsgálathoz szükség van az Ön kórelőzményére. A felmérés általános fizikai és részletes neurológiai feltérképezést takar, amelyeket a szakorvos végez el. Az észlelt tünetek alapján további vizsgálatokra és konzultációra lehet szükség.

Kategória: Egészség, betegség -> Orvos

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásTermészetgyógyászatUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő