Kerékpár kölcsönzés

http://www.bikebalaton.hu

Mindig nagy dilemma, hogy ha kerékpározni megy egy nagyobb társaság, de nincs mindenkinek sajátja, vagy problémás lenne áthurcolni a fél országon, vajon könnyedén sikerül-e kerékpárt kölcsönözni a helyszínen vagy próbáljuk megoldani másképp a dolgot.
Szerencsére a Balatonnál a kerékpár kölcsönzés pont az a téma, ami nem jelenthet problémát. A bicikli kölcsönzés részét ugyanis letudhatjuk a siófoki Bike Balaton kerékpárkölcsönzőnél. Itt lehet kerékpárt kölcsönözni, illetve gokartot és egyéb járműfajtát. A legtöbb helyen térképhez is hozzá lehet jutni.

Bike Balaton kerékpárkölcsönző
8600 Siófok, Fő utca 200.
Zrínyi Attila: 36-30/9361-311

Kategória: Szolgáltatás -> Autókölcsönzés

ÁllatorvosAutófényezésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés