lakásfelújítás Budapest - Flamingo Interiors Kft

http://flamingointeriors.hu/lakasfelujitas-budapest-tervezes-es-kivitelezes/

A Flamingo Interiors Kft egyik fő profilja a lakásfelújítások teljes körű lebonyolítása Budapest és Pest megye területén.
Egyik legfontosabb célunk, hogy az általunk felújított lakások a legmagasabb minőségben készüljenek el és az ügyféllel előre meghatározott időpontra átadjuk.
Kollégáink kiemelkedő nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkeznek amit nyugat Európában szereztek nemzetközi lakásfelújítási munkákon. Szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül: belsőépítészeti tervezés, lakásfelújítás, lakberendezés, gépészeti kivitelezés.
Kollégáink angol, francia és olasz nyelven beszélnek ezért ajánljuk magunkat külföldi befektetők részére is.
A kivételes minőséget az általunk felhasznált anyagok és a tervezés végző munkatársaink lakásfelújítás során folyamatos jelenléte garantálja. Cégünk közvetlen kapcsolatban áll olasz desing szaniter és burkolat gyártókkal.

Ha Ön lakásfelújítást szeretne Budapest vagy Pest területén akkor keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Kategória: Ingatlan -> Lakásfelújítás

Ácsmunkák, tetőfedésAlbérlet, kiadó ingatlanBurkolásÉpítőanyag kereskedelemÉpítőiparÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésÉpületenergetikaÉpületgépészetFűtésHőszigetelésIngatlan adatbázisokIngatlan befektetésIngatlan hírekIngatlan információkIngatlan kezelésIngatlanhasznosításIngatlanközvetítésIngatlanközvetítés BudapestIngatlanközvetítés vidékenIngatlanos képzésIpari ingatlanIroda, üzlethelyiségKéményKészházak, gyorsházakKülföldi ingatlanLuxusingatlanNapenergia, napelemNyílászáróÚj építésű ingatlanok