London Design Faipari Kft. - Egyedi bútorok ingyenes 3D látványtevvel

http://www.londonbutor.hu/

Modern mégis minden igényt kielégítő konyhabútor, fürdőszoba bútor, egyedi bútor, gardróbszekrény tervezése és teljes körű kivitelezése. Igény szerint 3D látványterv készítés ingyenesen minden bútorhoz! Szükséged lenne egy modern konyhabútorra, fürdőszoba bútorra, gardróbszekrényre? Nálunk mindezt kompletten megrendelheted. Használja ki a rendelkezésére álló teret. A beépített gardróbszekrényeket nem kell kerülgetni, beleférnek az időszakosan használt sporteszközök vagy ruhaneműk is. Szekrény és tároló egyben, hihetetlenül praktikus az egyedi tolóajtós gardróbszekrény, akár tükrös tolóajtóval is!
Rengeteg modern, ötletes belső kiegészítőkkel… Egyedi LED világítás is szerelhető! A megrendelőink ízlésére szabott egyedi konyhabútor készítés strapabíró, praktikus és dizájnos konyhai szerelvényekkel, kialakításokkal szereljük fel, amelyek minőségi alapanyagokból a legnagyobb precizitással készülnek. Az egyedi konyhabútor készítés az egyik legnagyobb kihívás a bútorkészítők számára. Nálunk a konyhabútor megtervezése illetve teljeskörű kivitelezése nem jelent problémát!

Kategória: Otthon -> Bútor

Ágy, matrac, ágyneműÁrnyékolástechnikaBeépített bútorBiztonságtechnikaBurkolásBútorbolt, bútorszalonBútorkárpitozásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpületgépészetFeng-shuiFürdőszoba, WCFűtésGyerekszobaHáztartási gépKandalló, kályhaKlímaKonyhabútorKonyhafelszerelésLakásfelújításLakástextilLakberendezés, belsőépítészetLámpaNyílászáróOtthonOtthon magazinOtthonszépítés, dísztárgyakSzobafestésÜvegezés, képkeretezésVillanyszerelésZár, zárcsere, zárszerelés