Ablak-ajtó Centrum

http://ablakajtocentrum.hu/

Minőségi, egyedi méretű nyílászárók gyártását és beépítését vállaljuk, de standard méretek alapján is kiszolgáljuk teljes körűen úgy, hogy az esetleges átalakítások miatt a bejavításokkal sem kell foglalkoznia!
Az új ajtó és ablak nem olcsó,de hosszú távon viszont spórolhat az ember vele.
Az általunk forgalmazott nyílászárókat a legmodernebb anyagokból gyártják és a legjobb értékkel rendelkező hő- és hangszigetelő üvegekkel látják el. Cégünk még foglakozik párkányok,könyöklők,redőny,reluxa,és szúnyogháló készítésével is. Ezen kívül még bejárati és beltéri ajtókkal is.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését bővebb információért látogasson el weboldalunkra.

Kategória: Ingatlan -> Nyílászáró

Ácsmunkák, tetőfedésAlbérlet, kiadó ingatlanBurkolásÉpítőanyag kereskedelemÉpítőiparÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésÉpületenergetikaÉpületgépészetFűtésHőszigetelésIngatlan adatbázisokIngatlan befektetésIngatlan hírekIngatlan információkIngatlan kezelésIngatlanhasznosításIngatlanközvetítésIngatlanközvetítés BudapestIngatlanközvetítés vidékenIngatlanos képzésIpari ingatlanIroda, üzlethelyiségKéményKészházak, gyorsházakKülföldi ingatlanLakásfelújításLuxusingatlanNapenergia, napelemÚj építésű ingatlanok