Kárpát-Aqua Kft – Öntözéstechnika

http://www.ontozocentrum.hu

Cégünk a Kárpát-Aqua Kft magánkertek, közterületek, parkok, sportpályák és a mezőgazdasági öntözéstechnikával-, továbbá a szorosan hozzá kapcsolódó szivattyú és kútgépészettel foglalkozik. Egyéb fő profilunkba tartozik a teraszhűtés és az ipari párásító rendszerek kiépítése. Működésünk nem csak Budapest, Pest megye vagy Magyarország területére korlátozódik, hanem kiterjed az ország határain kívülre is.
Öntözőrendszer-építés öntözőépítést követett, így mára több mint 300 sikeres kivitelezést tudhatunk magunk mögött. Büszkén mondhatjuk , hogy nem találkoztunk olyan problémával munkánk során, amit nem tudtunk megoldani.
Elhivatottságot érzünk a szakma iránt és hisszük, hogy az ügyfelek igényeit mindenkor szem előtt tartva, alapos ismereteinkkel megfűszerezve azt, csodákat tudunk művelni a kertekben, parkokban, tavaknál és minden gyepfelületen.

Kategória: Webáruház, bolt -> Webáruház

ÁrösszehasonlítókAutósboltBababoltBútorbolt, bútorszalonFestékbolt, webáruházFotó-videó boltHangszerboltHobbi boltItal webáruházJátékboltKerékpár boltKertészeti boltKönyvesbolt, könyváruházMobiltelefon boltMotor boltSportbolt, webáruházSzerszám webshopSzoftver webáruház