AutóTartozékok

http://autotartozekok.hu/sct/0/

Az Amega Studio Kft. webáruházán keresztül autótípus szerint tud különféle felszereléseket keresni.

A hazai forgalomban lévő autók 99%-ára rendelkezünk tetőcsomagtartóval és a hozzávaló kiegészítőkkel.

A webshopon keresztül lehetőség van házhoz szállításos rendelésre, illetve a termékek lefoglalására személyes átvételhez.

Profilunk elsősorban a szállítmányozáshoz szükséges eszközök forgalmazása, azon belül is első sorban a tetőre szerelhető csomagtartó rudak és az ezekkel kompatibilis hordozók. Speciális kulccsal zárható létratartóink mellett különböző rakományrögzítőkkel várjuk azokat, akiknek a munkájukhoz elengedhetetlen az autójuk rakodóterének növelése.
A téli-nyári vakációra készülők számára extra csomagtartóként szolgálhatnak a különböző tetőboxok, melyekbe hossztól függően pakolhatnak ruháktól kezdve a sílécekig. A téli sportok szerelmeseinek tudjuk ajánlani kimondottan az igényeikre szabott síléctartókat, snowboardtartókat. A szállítmányozás mellett az odajutásban is segítünk, hóláncok széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat! A cipőjére tapadt havas latyakkal se legyen gondja, válasszon gyári rögzítési pontokhoz csatlakozó, 100%-ban méretpontos, peremes gumiszőnyeget
A jó idő beköszöntével magával viheti biciklijeit is különféle kerékpártartók segítségével, melyek rögzíthetőek tetőcsomagtartóra, hátsó ajtóra, vagy vonóhorogra. Kenut vagy szörfdeszkát szállítana? Ne habozzon, keressen fel minket, hiszen mindenre van egy megoldásunk!

Főbb márkáink:
-CAM
-Menabo
-Thule

Amennyiben nem talál valamit az autójára, keressen minket bizalommal, telefonon, e-mailen, online chat ügyfélszolgálatunkon, vagy akár személyesen!

Kategória: Autó, motor, jármű -> Autós kiegészítő

AutóAutó alkatrészAutó biztosításAutó dekorációAutó hirdetésAutó lopásvédelemAutó tuningAutóbontóAutófényezésAutógumi, gumiabroncsAutóhifiAutókölcsönzésAutómentésAutópályaAutósboltAutósportAutószerelésBenzinkút, üzemanyagEredetiségvizsgálatForma1Hajó, csónakHaszongépjárműJárművekJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKerékpár boltKerékpár hirdetésKerékpár magazinKerékpár, bicikliKözlekedésLégijárműMárkakereskedés, márkaszervizMotorMotor boltMotor hirdetésMotorkölcsönzésMotorsportRadardetektor, lézerblokkolóRaliRobogóTaxi, személyszállításTérkép, navigációTömegközlekedésVasút, vonat