Csőtörés bemérése műszeresen

http://muszerescsotoresbemeres.iwk.hu/

Ha titokzatos módon sokat mutat a vízórája, vagy nem lehet kideríteni, hogy hol ereszt egy csővezeték a lakásában, akkor ránk van szüksége.
A Goldner Team Kft. rutinos szakemberekből álló csapata akár rögtön házhoz jön, és megállapítja a hiba forrásának helyét.
Akusztikus korrelátorunkkal, hőkamerás felderítő műszerünkkel vagy talajdetektorunkkal rövid idő alatt, minimális bontás vagy ásás árán tudjuk megmondani Önnek, hogy hol a hiba, és el is tudjuk azonnal hárítani azt.
Ha kéri, dokumentációt készítünk, amit be tud adni biztosító felé.
Várjuk megtisztelő hívását Budapesten 06 70 211 7128.

Kategória: Szolgáltatás -> Dugulás, csőtörés, vízvezeték

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés