Virtuarium e-könyv kiadó és könyvesbolt

http://virtuarium.eu

Belevágott egy könyvírásba és készen van a kézirata? Van egy blogja, vagy a Facebook oldala tele van érdekes bejegyzésekkel? Azonban nem tudja, hogyan adjon ki egy könyvet?
Vállalkozásunknál e-könyv kiadással foglalkozunk és szerzőket, fordítókat, jogtulajdonosokat keresünk, akiknek a műveit megszerkesztjük, lektoráljuk, borítói grafikát tervezünk neki, és ingyen e-könyvet készítünk belőle. Kiadjuk és nagyon kedvező, akár 75%-os jutalékot kínálva forgalmazzuk is a könyvét e-könyv formátumban - ezzel segítünk, hogy megvalósíthassa álmait! Sőt, segítünk a marketingben is, hogy a kiadott e-könyve sikeres legyen a könyvpiacon: könyvbemutatót szervezünk és online reklámozzuk is a művet, hiszen annak sikere közös érdekünk!
Töltse le és olvassa el a Hogyan írjunk könyvet? - című rövid, ingyenes e-könyvünket, amelyben reményeink szerint sok hasznos tanácsot és tippet talál.
Amennyiben bármilyen ingyenes, letölthető kiadvánnyal, zenével, fotóval, grafikával rendelkezik, akkor szívesen helyet biztosítunk neki webáruházunkban, sőt reklámozzuk is!

Kategória: Webáruház, bolt -> Könyvesbolt, könyváruház

ÁrösszehasonlítókAutósboltBababoltBútorbolt, bútorszalonFestékbolt, webáruházFotó-videó boltHangszerboltHobbi boltItal webáruházJátékboltKerékpár boltKertészeti boltMobiltelefon boltMotor boltSportbolt, webáruházSzerszám webshopSzoftver webáruházWebáruház