Magic Box keratinos hajkezelések

http://www.magic-b.hu/

Nálunk mindent megtalál, ami az Ön szépségéhez szükséges, legyen szó akár egy egyszerű hajvágásról, vagy kozmetikai kezelésről, a keze szépségéről pedig manikűrösünk gondoskodik, és ha szeretné, akkor a műköröm is helyben van, készíttessen egy szépen csillogó körmöt magának. Szeretettel várjuk akkor, ha csak egy frissítő masszázsra térne be, több fajta masszázzsal várjuk, a csoki masszázstól kezdve aromaterápusig. Egy lényeges pontra hívjuk fel a figyelmét, náunk nem kell telefonálnia mielőtt jönne hozzánk, legfeljebb egy picit várni.
Nézze meg weboldalunkat, ahol pontosan megnézheti milyen szépségkezeléseket végzünk, Facebook oldalunkon nyomon követheti munkáinkat.

Kategória: Életmód -> Frizura, haj, fodrász

AerobicAgykontroll, meditációAlkalmi ruhaAsztrológiaAura, csakraBioBiokozmetikumCipő, lábbeliDivat magazinEgészség, életmód magazinÉkszerÉletvezetés, önismeretEzoterikaFehérneműFérfi ruházatFérfikozmetikaFitneszFürdőruha, bikiniGyermek ruházatHidromasszázsIllatszerJógaJóslásKalap, sapkaKörnyezettudatosKörömápolás, műkörömKozmetikus, kozmetikumLuxusMasszázs, masszőrMunkaruhaNapszemüvegÓra, karóraPilatesRuha, divatSminkSzámmisztikaSzauna, infraszaunaSzépészeti beavatkozásSzépségSzivar, vízipipaSzoláriumSzőrtelenítésTai-chiTetoválás, piercingWellness, spa