Smarttranslations Fordító Iroda Budapest

http://smarttranslations.eu/hu

Fordítóirodánkban a fordítási feladatokat az adott területen képzett, tapasztalt fordítók végzik. Ügyfeleink elégedettsége érdekében a következők biztosítását tartjuk szem előtt: fordítások magas színvonala, határidők pontos betartása, rugalmas hozzáállás az ügyfelek igényeihez, gyors válasz idő, költséghatékonyság.
A lefordított anyag minősége végső soron annak a fordítónak a szakmai felkészültségén alapul, aki az adott szöveg fordítását végzi. De ez csak az egyik szempont azok közül, amelyek betartásával gondoskodunk arról, hogy az Ön fordítandó anyagai kellő odafigyelésben részesüljenek. Célunk, hogy a fordítás ne csak pontosan tükrözze a forrásdokumentumot, de úgy is hangozzon, mintha az lenne az eredeti dokumentum.

Kategória: Szolgáltatás -> Fordítás, tolmácsolás

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTakarításTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés