Ászokfa lapja

http://aszokfa.lapunk.hu

Egy olyan Magyarországi család lapja, akinek még a vidéki élethez hozzátartozik a házi szőlőskert és a bor. A családfő elkötelezett rajongója Cirfandli szőlőfajtának és a belőle készített bornak. A lapon lévő fotók és írások betekintést adnak a Mohács- Szőlőhegyen lévő Bükkös szurdok, és az ott lévő borház mindennapjaiba. Szőlő és bor alap dolgaiban segítő, eligazító oldal. Szőlő és bor kvíz.
Helytörténet is olvasható itt; Lánycsók község illetve Mohács vonatkozásában. Lánycsók helytörténete ismertető írás, valamint Tihanyi János apátplébános könyve a mohácsi Csatatéri Emléktemplomról.

Kategória: Utazás, turizmus -> Falusi turizmus

Apartman, vendégházAusztria turizmusBalatoni turizmusBorturizmusErdély, Románia turizmusFertőtó turizmusHévíz turizmusHorvátország turizmusHotel, szállodaKastélyszállóKempingKirándulás, táborLégitársaságLégitaxiLovasturizmusRepülőjegyRepülőtéri transzferSíutakSzállásSzlovákia turizmusTérkép, navigációTisza-tó turizmusTurisztikai látnivalókUtazás, üdülésUtazási beszámolókUtazási blogUtazási irodákUtazási tanácsokÚtitárs keresőVelencei tó turizmusVízitúraWellness, spa