Orvos-természetgyógyász, homeopátia, életmód tréning

http://drkukliseszter.hu

Ne csak akkor forduljunk az orvoshoz, terapeutához, amikor már nagyon nagy a baj, hanem fogadjuk meg amire a szakember figyelmeztet, és ha kell, változtassunk az életmódunkon.

A betegségek összefüggenek az életmóddal. Az egészség megőrzésének vagy esetleges visszaszerzésének elválaszthatatlan része a helyes táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a megfelelő stresszkezelés.

A szervezetben lerakódó salakanyagok gátolják az immunrendszer működését. Az immunitás egyik fő terepe a belek körüli nyirokrendszer, ezért a hatékony immunműködés elengedhetetlen feltétele a szervezet megtisztítása, az egészséges bélflóra.

A krónikus betegségek jó része megelőzhető lenne, ha időben felfigyelnénk az intő jelekre. A helyes táplálkozás és a megfelelő életmód személyre szabott kialakításával a legtöbb esetben meg lehet előzni, de legalább is le lehet lassítani a súlyosabb betegségek kialakulását. Meggyőződésem az is, hogy a helyes testsúly elérése és megtartása hosszú távon, a divatdiétákkal szemben, a személyre szabott helyes táplálkozási szokások kialakításával biztosítható a rendszeres testmozgással és stresszkezeléssel karöltve.

Kategória: Egészség, betegség -> Természetgyógyászat

AllergiaBetegápolás, gondozásBetegségBőrbetegségekCsontkovácsCukorbetegségDaganat, rákDepresszióDietetikaEgészségEgészség, életmód magazinEgészséges táplálkozásFogászat, fogorvosFogyatékkal élőkFogyókúra, diétaFüggőségFülgyertyaGerincbetegségGyermekbetegségGyógyászati eszközökGyógynövényGyógyszerGyógytorna, gyógymasszázsHomeopátiaKlinika, kórházMéregtelenítésNemibetegségNőgyógyászat, női egészségOrvosPszichológia, személyiségSzem, látásSzív és érrendszerTáplálkozásUrológia, férfi egészségVegetariánusVírus, fertőzésVitamin, étrendkiegészítő