Hiteles cégkivonat letöltés azonnal, online formában, pár perc alatt!

http://www.hitelescegkivonat.com

Hiteles cégkivonat letöltés azonnal, online formában, pár perc alatt!

Keressen a Magyarországon bejegyzett közel 800.000 cég között, és rendeljen hiteles cégkivonatot online, kényelmesen, sorban állás nélkül.
A letöltött elektronikus dokumentumokat, cégkivonatokat azonnal megkapják email címükre.

Oldalunkon keresztül a céginformációkat a nap 24 órájában letölthetik, illetve igényelhetik közhiteles formában papír alapon.

A cégkivonatok a kiadás napján hatályos adatokat tartalmazza.
Hiteles cégkivonat rendeléséhez válassza ki a céget a cégkeresőben, cégnév, adószám, vagy cégjegyzékszám szerint.

A keresőprogram nem tesz különbséget kis- és nagybetűk között.

Beazonosítás után válassza ki a kért cégdokumentumot, és fizetés után elektronikusan, online megküldjük a cégkivonatot. Közhiteles cégkivonatot postai úton juttatjuk el Önöknek.

A cégnevet nyugodtan megadhatja kisbetűvel, nagybetűvel vagy akár vegyesen is. A program nem tesz különbséget, mindenképpen meg fogja találni a céget.

A cég beazonosítása után, válassza ki, melyik cégdokumentum típusra van szüksége. Kiválasztás után válassza ki a kért cégdokumentumot, és tegye a kosárba. Amennyiben több cégkivonatra van szüksége, lépjen vissza, és azt is válassza ki.

Lépjen a pénztár menübe, és töltse ki a számlázási adatokat, illetve, adja meg az email címét, ahová a cégdokumentumot küldjük. Az elektronikusan letölthető dokumentumot, sikeres fizetés esetén, böngészőjével tudja megnyitni.

A hitelescegkivonat.com oldalon igényelt cégdokumentum adatai megegyeznek a Cégbíróságokon tárolt adatokkal.

Rendszerünk a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálata (OCCSZ) szolgáltatja a cégadatokat.
Hiteles cégdokumentumokat, cégkivonatokat igényelhet angol, német, és francia nyelven is.

Oldalunkon keresztül a cégkivonatok kérhetők hiteles (közokirati) formában, illetve nem hiteles (nem közokirati formában):

Közokirati formában

A kiadmány akkor hiteles, ha az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat hitelesítő záradékát tartalmazza, valamint a kiadmány kiállítóját azonosító bélyegzőjével látja el a másolatot. A kiadmány = közokirat, amely teljes bizonyító erővel bír.

A közhiteles cégkivonatot általában pályázatokhoz szokták kérni, illetve banki ügyintézéshez.
A közhiteles cégkivonatot postai elsőbbségi küldeményként küldjük.

Nem hiteles (nem közokirati) formában

A kiadmány akkor nem hiteles, ha az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat azt hitelesítő záradékkal nem látja el, de a kiadmány kiállítóját azonosító bélyegzőjét ráteszi a másolatra. A kiadmány ebben az esetben tájékoztató jellegű, bizonyító erővel nem rendelkezik.

A nem hiteles cégkivonat ugyanazokat az adatokat tartalmazza, mint a közhiteles cégkivonat. Ha egy cég adataiba szeretne betekinteni, illetve leellenőrizni, hogy nem áll-e felszámolás alatt, akkor elegendő ez a fajta cégkivonat is.

A cégkivonatot kérheti faxon is, ha nem rendelkezik elektronikus elérhetőséggel.
Cégkivonatot, vagy egyéb cégdokumentumot csak közokirati formában postázunk.

Az online cégkivonatokat sikeres rendelés esetén azonnal megkapják email elérhetőségükre.

Cégkivonatot igényelhet E-hiteles cégdokumentumként is, melyen az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege szerepel.
Ezt a formátumot csak az E-Szignó programmal lehet megnyitni, ami ingyenesen letölthető.
E-hiteles cégkivonatot általában bankok szokták kérni.

Amennyiben hétfőtől-csütörtök délig 12 óráig leadja megrendelését, akkor aznap postázzuk elsőbbségi küldeményként.
A pénteken rendelt papír alapú dokumentumokat, a hétfői napon tudjuk elküldeni.

Ha kérdése van, online beküldheti honlapunkon keresztül a Kapcsolatfelvétel menü alatt, vagy keressen minket a 70/226-7755 telefonszámon.

Kategória: Üzlet, pénz, vásárlás, állás -> Cégadatbázis, cégkereső

Állás, munkaÁllás, munkaerő magazinApróhirdetésÁrösszehasonlítókÁruház, pláza, nagykereskedésAukcióAutóhitelBankBefektetésBehajtásBiztosításCég, vállalkozás, cégalapításCsomagküldés, futárDiákmunkaÉrtékbecslésFénymásolás, nyomtatásFogyasztóvédelemForexGazdasági portálHitel, kölcsönIrodabútorIrodai, üzleti szoftverekIrodaszer, irodafelszerelésKereskedelem, vásárlásKönyvelés, adózásKülföldi állás, munkaLakáshitelMarketingMunkaruhaMunkavédelemOnline álláskeresésOtthoni munkaPályázatPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámajándékReklámdekoráció, kirakatTanácsok állás témábanTőzsdeÜzlet, iparÜzletberendezésÜzleti hírekZálog, zálogház