Tőkéstárs - Nemzetközi üzleti hirdetési portál

http://tokestars.hu/

A tokestars.hu egy üzleti partnerkereső portál, több mint 23 országban. Előnye, hogy könnyen áttekinthető és egyszerűen kezelhető. A portál célja, hogy akik befektetésük megvalósításához, befejezéséhez tőkét keresnek, azok finanszírozó üzlettársat, vagyis pénzügyi forrást találjanak. Ugyanakkor a célja az is, hogy a forrással rendelkező vállalkozók új terveket, ötleteket, fejlesztéseket találjanak. Mindezt 23 országban teheti meg egy időben, gyorsan, egyszerűen. Regisztráljon és böngésszen a számtalan hazai és külföldi üzleti ajánlat között! Hirdesse meg ajánlatát egyszerre 23 országban!

Legyen tagja a Tőkéstárs - nak, nálunk egymásra talál az ötlet, a találmány, az innováció, a tőke, a befektető, a beszállító, a termelő, a viszonteladó és a profit! Élvezze a világ legegyszerűbben használható üzleti partnerkereső portáljának szolgáltatásait, amely átvágja a kontinensek és nyelvek adta korlátokat.

Egyetlen hirdetési felületen egyesíti a világ üzletembereinek álmait! Egyediségünk alapja, a folyamatosan frissülő, megbízható és színvonalas szolgáltatás, amit a tőkéjüket befektetni vágyó, illetve a befektetőket kereső ügyfeleinknek nyújtunk.

Kategória: Üzlet, pénz, vásárlás, állás -> Apróhirdetés

Állás, munkaÁllás, munkaerő magazinÁrösszehasonlítókÁruház, pláza, nagykereskedésAukcióAutóhitelBankBefektetésBehajtásBiztosításCég, vállalkozás, cégalapításCégadatbázis, cégkeresőCsomagküldés, futárDiákmunkaÉrtékbecslésFénymásolás, nyomtatásFogyasztóvédelemForexGazdasági portálHitel, kölcsönIrodabútorIrodai, üzleti szoftverekIrodaszer, irodafelszerelésKereskedelem, vásárlásKönyvelés, adózásKülföldi állás, munkaLakáshitelMarketingMunkaruhaMunkavédelemOnline álláskeresésOtthoni munkaPályázatPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámajándékReklámdekoráció, kirakatTanácsok állás témábanTőzsdeÜzlet, iparÜzletberendezésÜzleti hírekZálog, zálogház