Akciós autómentés 0-24 Budapest

http://automentobudapest.com/

SOS non-stop autómentő: 06 30 285 7558

Kapcsolattartó: Goldner Zoltán
Vállalkozás neve: Goldner Team Kft.
Cégjegyzékszám: 13-09-177298
Székhely: 2143. Kistarcsa Toldi Miklós u. 1.
Adószám: 25381630-2-13

Kiemelten kezeljük a Budapesten és Pest megyében lerobbant járművek mentését, de az ország bármely pontján mentesítjük a műszaki hibás járműveket!

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, kiváló színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen autók mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Kategória: Autó, motor, jármű -> Autómentés

AutóAutó alkatrészAutó biztosításAutó dekorációAutó hirdetésAutó lopásvédelemAutó tuningAutóbontóAutófényezésAutógumi, gumiabroncsAutóhifiAutókölcsönzésAutópályaAutós kiegészítőAutósboltAutósportAutószerelésBenzinkút, üzemanyagEredetiségvizsgálatForma1Hajó, csónakHaszongépjárműJárművekJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKerékpár boltKerékpár hirdetésKerékpár magazinKerékpár, bicikliKözlekedésLégijárműMárkakereskedés, márkaszervizMotorMotor boltMotor hirdetésMotorkölcsönzésMotorsportRadardetektor, lézerblokkolóRaliRobogóTaxi, személyszállításTérkép, navigációTömegközlekedésVasút, vonat