kapszula endoszkópia - Tükrözés endoszkóp nélkül.

http://kapszula-endoszkopia.hu/

Vékonybél kapszula, vastagbél kapszula, nyelőcső kapszula és patency (teszt) kapszula endoszkópos vizsgálatok.
Bejelentkezés kapszula-endoszkópos vizsgálatra:
Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai u. 316.
Bejelentkezés telefonon: 36 22 788 365 vagy 36 70 414 9747 hétvégén: 36 20 9817866
E-mail: recepcio@endo-kapszula.hu
Sürgősségi ellátást nem vállalunk!
Rendel: Dr. Madácsy László PhD – Gasztroenterológus, belgyógyász
Tükrözés endoszkóp nélkül – kapszula endoszkópia
A fájdalommentes gasztroenterológiai szűrés új lehetősége, hagyományos endoszkópia helyett kapszula endoszkópia! A kapszula endoszkópia a jövő vizsgálati módszere, mely során a hagyományos endoszkópos (tükrözéses) vizsgálathoz hasonló minőségű képet kapunk az előbbi kellemetlenségei nélkül, azaz nincs fájdalom, vagy fertőzésveszély, és nincs szükség altatásra, és levegő befúvásra sem.
A kapszula endoszkópos vizsgálatokat hazánkban egyedülállóan nagy számban és a legnagyobb gyakorlati tapasztalattal végezzük! Az endoszkópos kapszula bárki számára könnyedén lenyelhető hiszen mérete alig 24mm x 11mm. A kapszula endoszkóp egy olyan lenyelhető mini kamera, mely másodpercenként 2-4 képet készít a tápcsatorna belsejéről, és ezt a képet sugározza egy vevő számára antennákon keresztül! Pácienseink a kapszula endoszkópos vizsgálat alatt a kapszula lenyelése után hotelszobánk kényelmében pihenve várják meg a vizsgálat végét (mely általában 6-7 óra).

Kategória: Regionális -> Fejér megye

AfrikaAntarktiszAusztrália és ÓceániaÁzsiaBács-Kiskun megyeBaranya megyeBékés megyeBorsod-Abaúj-Zemplén megyeBudapestCsongrád megyeDél-AmerikaErdélyÉszak-AmerikaEurópaGyőr-Moson-Sopron megyeGyőr-Sopron megyeHajdú-Bihar megyeHeves megyeJász-Nagykun-Szolnok megyeKomárom-Esztergom megyeKözép-AmerikaMagyarországNógrád megyePest megyeSomogy megyeSzabolcs-Szatmár-Bereg megyeTolna megyeVas megyeVeszprém megyeZala megye