Tehervagonok festése - Calsom Color Kft.

http://www.calsom.hu/tehervagonok-festese/

A sínjárművek csoportjába tartozó vasúti teherkocsik gyártásának vagy felújításának utolsó lépése a szerelvények festése.

A magyarországi járműjavítók a vasúti teherkocsik festésére általában a Rembrandtin speciális egyrétegű bevonatát alkalmazzák: az oldószeres „REM AK OC THIX” és a vízzel hígítható „KH ES Lack” termékeket. Ezek a termékek külön alapozó nélkül alkalmazhatóak mind a forgóvázak mind a felépítmények festésére. További előnyük, hogy speciális formulájuknak köszönhetően egyszeri szórással elérhető az előírt rétegvastagság. Rendkívül gyors száradásuk miatt általában nincs szükség a rásegítő forszírozott szárításra.

Kategória: Autó, motor, jármű -> Vasút, vonat

AutóAutó alkatrészAutó biztosításAutó dekorációAutó hirdetésAutó lopásvédelemAutó tuningAutóbontóAutófényezésAutógumi, gumiabroncsAutóhifiAutókölcsönzésAutómentésAutópályaAutós kiegészítőAutósboltAutósportAutószerelésBenzinkút, üzemanyagEredetiségvizsgálatForma1Hajó, csónakHaszongépjárműJárművekJogosítvány BudapestenJogosítvány vidékenKerékpár boltKerékpár hirdetésKerékpár magazinKerékpár, bicikliKözlekedésLégijárműMárkakereskedés, márkaszervizMotorMotor boltMotor hirdetésMotorkölcsönzésMotorsportRadardetektor, lézerblokkolóRaliRobogóTaxi, személyszállításTérkép, navigációTömegközlekedés