Családi ház takarítása Budapesten

http://takaritsunk.hu/takaritas-maganszemelyeknek/csaladi-haz-takaritas

Egy ideje takarítónőt keresel? Mert nagy a házatok? Honnan tudod, hogy nagy házban élsz? Hát abból, hogy amikor megkéred a család többi tagját, hogy segítsenek be a takarításba, hirtelen dolguk akad.
A nagy ház néha nagy gonddal jár. Egy családi házban sok a takarítani való. A gyerekek sem kímélik. Viszont te lassan anyarobotként üzemelsz odahaza. Budapesti lakosként, vagy a környékén élve azonban szerencséd van, mert cégünk leveszi a második műszak terhét a válladról!
Családi ház takarítása Budapesten szakképzett csapattal valósul meg. EU-s követelményének megfelelő tisztítószerekkel. Így segítségünkkel a családi házad minden négyzetméterét, a kert elérhetőségét is élvezheted, a komfortos otthonodat mi biztosítjuk. És nem kerül horror összegekbe. Családi házadat elnézve, jól jönne egy kis takarítás, nemde?

Kategória: Szolgáltatás -> Takarítás

ÁllatorvosAutófényezésAutókölcsönzésAutószerelésBabysitterBankBehajtásBiztosításBútorkárpitozásCsaládsegítésCsomagküldés, futárCsontkovácsDigitalizálásDugulás, csőtörés, vízvezetékÉpítőipari kivitelezésÉpítőipari tervezésEredetiségvizsgálatÉrtékbecslésEsküvői fotózás, videózásEsküvőszervezésFogászat, fogorvosFöldmérésFöldmunkaFordítás, tolmácsolásFotós, operatőrGrafika, nyomdaGyermekorvos, védőnőHölgykíséret, úrkíséretIngatlanközvetítésInternetszolgáltatóJog, ügyvédKonténer, őrkonténerKönyvelés, adózásKutyaiskolaKutyakozmetikaLakberendezés, belsőépítészetLégitársaságLégitaxiMagántanárMédiaügynökségMotorkölcsönzésNőgyógyászat, női egészségNyelvtanulásOrvosPénzügyi, üzleti tanácsadásReklámdekoráció, kirakatRendezvényszervezésRovar- és rágcsálóirtásRuhatisztításSzállítás, költöztetésSzemcseszórás, homokszórásSzerviz, szerelőSzobafestésTárhely, hostingTaxi, személyszállításUtazási irodákÜvegezés, képkeretezésVagyonvédelemVillanyszerelésVirágküldésWeboldal készítésZár, zárcsere, zárszerelés